Μενού
Ο Orrin
Ο Orrin | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μήπως όλη μας η ζωή είναι μια προσομοίωση τελικά; Σίγουρα, αν πιστέψουμε έναν άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι cyborg (ανθρωποειδές ρομπότ) και χρονοταξιδιώτης από το μέλλον, που ταξίδεψε στην εποχή μας για να προειδοποιήσει ότι ζούμε σε ένα Matrix.

Όπως γράφει το Unilad, αυτός ο «ακραίος» χαρακτήρας, που λέγεται Orrin, λέει στους ακόλουθούς του στα social media πως είναι ένας χρονοταξιδιώτης, και η αποστολή του είναι να μας αφυπνίσει: «Υπάρχει ένα Matrix. Η ύπαρξή μας μοιάζει πολύ με την ταινία The Matrix. Όλα αυτά είναι μια προσομοίωση».

Για όποιον δεν ιδέα τι στο καλό σημαίνουν όλα αυτά, επιτρέψτε μας να σας μεταφέρουμε πίσω στο 2020, όταν και ο Orrin κάθισε απέναντι στον Αμερικανό παρουσιαστή της εκπομπής talk show, Dr Phil.

Ο wannabe «εκλεκτός»

Αφού εξήγησε στον Dr Phil ότι είχε σταλεί από το μέλλον για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για την Αποκάλυψη, ο Orrin έγινε αντικείμενο χλεύης, κάτι που τον ώθησε να δώσει συνέντευξη στο YouTube, στο κανάλι ApexTV, όπου επανέλαβε τους ισχυρισμούς του.

Ο Orrin είχε δηλώσει: «Μας υπονομεύει μια εταιρεία. Μας λένε ψέματα μέσω μεθόδων μάρκετινγκ και προπαγάνδας για να μισούμε τον εαυτό μας, να μας χωρίσουν με βάση το φύλο, τη φυλή, τη σεξουαλικότητα, την ταυτότητα και τις προτιμήσεις».

Όσο για το πώς ξεφεύγουμε από το Matrix, ο Orrin εξήγησε: «Χρειαζόμαστε επανάσταση. Αυτή τη στιγμή, το τρέχον σύστημα, όπως το κοινωνικοπολιτικό στάτους, έχει υποβαθμίσει τους ανθρώπους που φαίνονται και ακούγονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Πέρα από την άτσαλη ηθοποιία του ως άψυχο ρομπότ βέβαια, ο Orrin εγείρει κάποια έγκυρα θέματα όπως η κλιματική κρίση και η τεταμένη πολιτική κατάσταση σε πολλές μεριές του πλανήτη, έχοντας προσεγγίσει και συζητήσει live με διάσημους επιστήμονες όπως ο Neil deGrasse Tyson.

Δυστυχώς, αυτό δεν εμπόδισε τους θαμώνες του διαδικτύου να γελοιοποιούν τον άνδρα, παρά τις όποιες καλές προθέσεις του, με ένα άτομο να γράφει: «Γεια σας, είμαι και εγώ ταξιδιώτης του χρόνου, έχω έρθει από 10 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα στο μέλλον, και σας ικετεύω να μην χάνετε τον χρόνο σας με αυτό το βίντεο».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Κάποιος να δώσει στον Όριν το Όσκαρ του παρακαλώ», ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Αν δεν έκανε αυτό το μονόπρακτο ως cyborg και απλώς έλεγε αυτό που μόλις είπε ως άνθρωπος, τότε θα τον είχα πάρει πιο σοβαρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA