Μενού
Έλον Μασκ
Έλον Μασκ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο Έλον Μασκ δέχεται τις τελευταίες ώρες ένα ασταμάτητο «δούλεμα», αφού σχολίασε μέσω της πλατφόρμας του Twitter σκηνές της νέας ταινίας «Leave the World Behind», στην οποία απεικονίζονται αυτοκίνητα της Tesla.

Οι χρήστες της πλατφόρμας άρχισαν να κοροϊδεύουν τον 52χρονο δισεκατομμυριούχο, μετά από την τοποθέτησή του για συγκεκριμένη σκηνή του δυστοπικού θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς.

Χαμπάρι ο Έλον

Συγκεκριμένα, σε μία σκηνή της ταινίας μελλοντικής δυστοπίας, ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς και του συζύγου της (Ίθαν Χωκ), καταδιώκονται από μία «αγέλη»...από αυτοματοποιημένα ηλεκτρικά Tesla των οποίων η τεχνητή νοημοσύνη έχει βγει εκτός ελέγχου. 

Σχολιάζοντας την αλληγορική σκηνή, ο Έλον Μασκ επικεντρώθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων του και όχι στο επιμύθιο: Τα Tesla μπορούν να φορτίσουν με ηλιακούς συλλέκτες, ακόμα κι αν ο κόσμος γίνει πλήρως Mad Max και δεν υπάρχει άλλη βενζίνη».

Και φυσικά οι χρήστες του Twitter, που λατρεύουν να ψήνουν τον Έλον στο ζουμί του, δεν άργησαν να σχολιάσουν αυτή την τοποθέτησή του: «Δεν συμβαίνει αυτό ακριβώς», σχολιάζει ειρωνικά ένας.

«Δείχνει πως η αυτόματη οδήγηση έχει βγει εκτός ελέγχου» διορθώνει άλλος ένας, με τους περισσότερους να σχολιάζουν «Ο τύπος δεν είδε την ταινία».

Το Leave the World Behind σε σκηνοθεσία Sam Esmail κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix ενώ απέσπασε συγκρατημένες κριτικές, με σκορ 75% στο Rotten Tomatoes και μέση βαθμολογία 6,8 στα 10.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA