Για αποτυχημένη συνωμοσία δολοφονίας με στόχο τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορείται ένας Πακιστανός που φέρεται ότι έχει δεσμούς με το Ιράν.
Την παραπάνω είδηση μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο και δικαστικά έγγραφα.
«Στο στόχαστρο ο Τραμπ»
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, το FBI πιστεύει ότι στόχοι της συνωμοσίας τόσο ο Τραμπ όσο και άλλοι νυν και πρώην Αμερικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
Ο κατηγορούμενος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να προσλάβει εκτελεστές για να δολοφονήσουν «έναν πολιτικό ή κυβερνητικούς αξιωματούχους» στο αμερικανικό έδαφος, ανέφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Ο 65χρονος υποστηρίζει ότι μητέρα και γιος αλληλοσκοτώθηκαν
- Ευρώπη: Από σήμερα σε εφαρμογή το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση - Ο δεκάλογος του νέου πλαισίου
- Η προαναγγελθείσα αιματηρή επίθεση της Χρυσής Αυγής στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα
- Μεξικό – Νότια Αφρική 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί για τους οικοδεσπότες του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.