Μενού
Σμήνος κουνουπιών
Σμήνος κουνουπιών | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Οι επιβάτες πτήσης μεξικανικής αεροπορικής εταιρίας πανικοβλήθηκαν όταν κατάλαβαν πως σμήνος κουνουπιών ανέβηκε «λαθραία» στην πτήση τους, ενώ το τρομαγμένο προσωπικό άρχισε να ψεκάζει μάταια τον χώρο.

Η πτήση της εταιρίας Volaris στο αεροδρόμιο της Γκουανταλαχάρα αναγκάστηκε να καθυστερήσει την Παρασκευή (6/10) όσο το προσωπικό αντιμετώπιζε μία συμμορία από κουνούπια που εισέβαλλε στον χώρο των επιβατών.

Κατάσταση συναγερμού

Σε βίντεο της New York Post που τραβήχτηκε από επιβάτη της πτήσης, φαίνεται το προσωπικό να ψεκάζει πανικόβλητο το άμορφο σμήνος από κουνούπια με εντομοαπωθητικό καθώς οι επιβάτες χειροκροτούν τους γενναίους αεροσυνοδούς που ρίχτηκαν στη μάχη.

Το περιστατικό κατέγραψε η επιβάτης Ελίζαμπεθ Κορόνα, ενώ συνεπιβάτης της, ο Μεξικάνος δημοσιογράφος Χουάν Χιμένες έγραψε για την περιπέτειά του στο X (Twitter): «Χθες επιβιβάστηκα σε πτήση της Volaris και το αεροπλάνο ήταν γεμάτο κουνούπια».

Η πτήση που είχε προγραμματιστεί για τις 16:30 (τοπική ώρα) καθυστέρησε τελικά μέχρι τις 18.59. Ο ακριβής λόγος της εισβολής αυτής δεν έχει εξακριβωθεί, αλλά σύμφωνα με τοπικό δίκτυο, οι κλιματικές συνθήκες της περιοχής αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για την αναπαραγωγή του νούμερο ένα θηρευτή της ανθρωπότητας.

Τέτοια περιστατικά δεν είναι ασυνήθιστα στο εν λόγω αεροδρόμιο. Με ανάρτησή της στο Twitter η εταιρία Volaris φαίνεται να ζητάει συγγνώμη από τους επιβάτες της για παρόμοια εισβολή που συνέβη το 2016: «Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία λόγω των κουνουπιών στο αεροπλάνο. Θα βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας».

Μάλλον το πάθημα δεν έγινε μάθημα.

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA