Μενού
Κρεβάτι στο Ολυμπιακό Χωριό
Κρεβάτι στο Ολυμπιακό Χωριό | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μέσα στις προετοιμασίες της Ολυμπιακής επιτροπής για τους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, φέρεται να προβλέπονται και κρεβάτια «κατά του σεξ», που θα τοποθετηθούν στα δωμάτια των αθλητών, για να αποτρέψουν...σκάνδαλα.

Όπως ισχυρίζεται η New York Post, τα νέα μονά κρεβάτια που επιφυλάσσονται για τους διαγωνιζόμενους, είναι σχεδιασμένα για να κάνουν το περιστασιακό σεξ μεταξύ αθλητών όσο πιο άβολο γίνεται.

Είναι ακόμα τοποθετημένα αντικρυστά και διαγώνια, ίσως για να δημιουργούν μία αίσθηση «απόστασης», αποθαρρύνοντας κάθε σκανδαλώδη πράξη.

Τα «αντισέξ» κρεβάτια

Η εταιρεία Airweave, που ανέλαβε την κατασκευή τους, ήτα επίσης υπεύθυνη για τις υποδομές των Ολυμπιακών του Τόκιο, το 2020. Βέβαια, δεν έχουν αναφέρει επίσημα αν οι επιλογές design έχουν ως στόχο την αποτροπή...οργίων, αλλά το ιστορικό των Αγώνων «μιλάει» από μόνο του.

Όπως αναφέρει το μέσο, ο τενίστας Matthew Syed έχει αποκαλύψει πως στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης έκανε «σε δύο εβδομάδες περισσότερο έρωτα απ' ό,τι σε όλη τη μέχρι τότε ζωή του».

Και στη διοργάνωση του 2012 στο Λονδίνο, αθλητής είχε δηλώσει ανώνυμα πως είχε συνευρεθεί σε όργιο με άλλον έναν άντρα και δύο γυναίκες αθλητές στο ολυμπιακό χωριό.

Είναι αμφίβολο έτσι το κατά πόσο θα επιτελέσουν τα κρεβάτια τον σκοπό τους, με φήμες να θέλουν αθλητές να το έχουν «κάνει« παντού, από τις πισίνες και τα τζακούζι, ακόμα και στο γκαζόν και κρυφά σε κλιμακοστάσια ή αποθήκες των εγκαταστάσεων.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA