Πέντε σεισμοί καταγράφηκαν από το EMSC στην Κύπρο, με την ισχυρή δόνηση να φτάνει τα 4,1 ρίχτερ και να γίνεται αισθητή σε μεγάλο μέρος του νησιού.
Η δεύτερη σεισμική δόνηση που άγγιξε τα 4,1 ρίχτερ, σημειώθηκε 54 χλμ δυτικά της Λευκωσίας, με εστιακό βάθος 8 χλμ, η τρίτη, έντασης 2,5 ρίχτερ, είχε επίκεντρο περίπου 60 χλμ δυτικά της λεμεσού, ενώ η τέταρτη 2,6 ρίχτερ.
Ένας ξεχωριστός πρώτος σεισμός είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα κατά τις 19.18, πάλι περίπου 65 χλμ δυτικά της Λεμεσού, έντασης 3,5 ρίχτερ. Και προ δευτεροκέπτων, ένας πέμπτος εν σειρά σεισμός εντάσεως 2,3 ρίχτερ έγινε αισθητός, με επίκεντρο 48 χλμ δυτικά της Λεμεσού.
- «Όσο ζω, MAZΩ»: Το λακωνικό αντίο του Σωτήρη Τσαφούλια στον Γιώργο Μαζωνάκη
- Έξω φρενών ο Στραβελάκης με τη Μάνου για τον Μαζωνάκη: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός»
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- Χασαπόπουλος για κηδεία Μαζωνάκη: «Μπορεί να είναι και κακία, αλλά ο Σάκης γιατί δεν πήγε;» - «Ούτε η Βανδή ήταν»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.