Είναι κυνηγός, είναι αιλουροειδές, ταυτόχρονα είναι το πιο γλυκό πράγμα που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο, όπου ένα μωρό, μεταφορικά, γατάκι, αποτυπώνεται να «βγαίνει» για κυνήγι προσπαθώντας να πιάσει περιστέρια.
Τρέχοντας με «πολύ μεγάλη ταχύτητα», πηδάει στον αέρα χωρίς να καταφέρνει να πιάσει κάτι. Ήταν η πρώτη «αποτυχημένη» προσπάθεια της μικρής γάτας να πιάσει περιστέρι, με το ίντερνετ να λιώνει πάρα ταύτα.
Ακολούθησε μία δεύτερη και μία τρίτη προσπάθεια, προτού καταλάβει το μικρό γατάκι ότι δεν είναι ακόμη έτοιμο να πιάσει κάποιο θήραμά του. Κατάφερε, όμως, να χαρίσει μία από τις πιο γλυκές στιγμές στο παγκόσμιο διαδίκτυο, με αρκετούς να γράφουν: «Ας ευχηθούμε καλή τύχη για την επόμενη φορά».
- «Μην το βάζετε κάτω»: Η απάντηση της Λάουρα Κοβέσι στην ερώτηση του Reader από τους Δελφούς
- Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Καρτέρι θανάτου στην 43χρονη - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Δολοφονία 25χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Ολονύχτια έρευνα στο πάρκο για ένα στοιχείο – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
- Υπάρχει ελπίδα: Δρομείς βοήθησαν εξαντλημένο συναθλητή τους να τερματίσει τον Μαραθώνιο Βοστώνης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.