Μενού
Ο Μπο Μπράουν
Ο Μπο Μπράουν | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ένας άντρας με ύψος 2,16 μέτρα μοιράστηκε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αφού η κορμοστασιά του δεν δυσχεραίνει μόνο συνηθισμένες -για άλλους- δραστηριότητες, αλλά περιπλέκει τη ζωή του, αφού κάθε φορά που βγαίνει έξω γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Ο Μπο Μπράουν, αυτός ο 30χρονος πλέον «γίγαντας», είπε στη New York Post πώς εύχεται να μην προσέλκυε τόσους αδιάκριτους. Όλοι μου κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις: «Πόσο ψηλός είσαι; Παίζεις μπάσκετ; Τι αυτοκίνητο οδηγείς;».

Αλλά με τον καιρό έχει συνηθίσει τα βλέμματα και τα προφανή σχόλια για το ύψος του. Ο δημιουργός περιεχομένου με έδρα την Ατλάντα, κάτοχος λογαριασμού με 4,7 εκατομμύρια followers στο TikTok, ήταν πάντα ψηλότερος από τον μέσο όρο.

Η δύσκολη ζωή ενός «γίγαντα»

Ο Μπο θυμάται χαρακτηριστικά πως όταν έπαιζε μπέιζμπολ ως παιδί, οι γονείς του έπρεπε να φέρνουν το πιστοποιητικό γέννησής του σε αγώνες, καθώς ήταν σύνηθες να αμφισβητείται η ηλικία του.

«Γεννήθηκα σχεδόν 6 κιλά και οι μαιευτήρες στο νοσοκομείο είπαν ότι ήμουν το μεγαλύτερο μωρό που είχαν δει ποτέ», δήλωσε ο Μπράουν. «Μόλις έγινα 14 ετών, ήμουν 1,82 μέτρα, και μέσα σε 10 χρόνια, μεγάλωσα περίπου 30 εκατοστά».

Το δυσθεώρητο ύψος του σημαίνει ότι πρέπει να κάνει πολλές θυσίες για να ζει όπως οι κοινοί θνητοί.

«Τα ταξίδια είναι φρικτά, αλλά έχουν πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα», αναστέναξε. «Δεν χωράω στα δωμάτια των ξενοδοχείων, στα ντους, ακόμη και στα κρεβάτια, αλλά τουλάχιστον έχω ένα προσαρμοσμένο κρεβάτι στο σπίτι».

Το σπίτι του Μπο διαθέτει ταβάνια και κρεβάτι με ύψος και μήκος αντίστοιχα 2,70 μέτρα. Οδηγεί επίσης ένα «εύρωστο» φορτηγό Ford F-150 Lightning για να μην κάθετε σκυφτός στη θέση του οδηγού.

Ο Μπο ανήκει σε ένα ιδιαίτερο δημογραφικό γκρουπ, καθώς παγκοσμίως υπάρχουν μόνο 2.800 άνθρωποι με ύψος πάνω από 2,13 (7 πόδια). Και ο ίδιος λέει με αυτοπεποίθηση: «Δεν θα άλλαζα με τίποτα το ύψος μου, το έχω συνηθίσει πια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA