Οι καθυστερήσεις στο «καλολαδωμένο» σύστημα αστικών σιδηροδρόμων της Ιαπωνίας είναι τόσο σπάνιες που αποτελούν υλικό για πρωτοσέλιδα.
Αυτή τη φορά, ένα μικρό φίδι, κατάφερε να προκαλέσει πανικό μέσα σε συρμό του τρένου «σφαίρα» Shinkansen, και το καθήλωσε για περίπου 20 λεπτά.
Όπως μεταφέρει το India Today, το απόγευμα της Τρίτης (16/4), ένας επιβάτης του τρένου ειδοποίησε την ασφάλεια για ένα φίδι 40 εκατοστών που κρυβόταν στο βαγόνι, κατά το δρομολόγιο από Ναγκόγια ως Τόκιο, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να σταματήσουν τον συρμό για 17 λεπτά.
Δεν έχει προσδιοριστεί αν ο ψυχρόαιμος «λαθρεπιβάτης» επρόκειτο για δηλητηριώδες φίδι, ούτε το πως κατέληξε στο βαγόνι.
Αισίως, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός σε επιβάτη σύμφωνα με πληροφορίες εκπροσώπου της Central Japan Railway Company.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.