Μενού
H Empathy Suite στο Las Vegas.
palms.gr
  • Α-
  • Α+

Πολύς λόγος γίνεται ειδικά τον τελευταίο καιρό για την ακρίβεια στην Ελλάδα και ιδίως εκείνη που αφορά τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Υπάρχει όμως κάτι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Τα ακριβότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας δεν βρίσκονται καν στην πρώτη 20άδα των πιο ακριβών του κόσμου. Για την ακρίβεια βρίσκονται πολύ μακριά.

Αυτό φαινομενικά μπορεί να μοιάζει καλό αλλά μάλλον δεν είναι. Τουλάχιστον με την έννοια ότι υπάρχει περιθώριο για ακόμα περισσότερη ακρίβεια. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Las Vegas.

Το πιο ακριβό ξενοδοχείο του πλανήτη

Σπάζοντας το όριο των 100.000 δολαρίων ανά βράδυ υπάρχει η περίφημη Empathy Suite που βρίσκεται στο επίσης περίφημο ξενοδοχείο Palms του Las Vegas. Θεωρείται το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στον πλανήτη.

Τουλάχιστον από αυτά που βρίσκονται πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας (θα εξηγήσουμε τι εννοούμε).

Τι παίρνεις με αυτά τα 100.000 δολάρια το βράδυ; Δύο πολύ μεγάλες κρεβατοκάμαρες, κρεβάτι μασάζ και ένα τζακούζι που βλέπει ολόκληρο το Las Vegas. Επιπλέον έχεις υπηρεσίες μπάτλερ, μία πληρωμένη tour σε ιδιωτικές συλλογές τέχνης και πολλές ακόμα ανέσεις.

Η συγκεκριμένη σουίτα πάντως είναι όντως για τους λάτρεις της τέχνης καθώς εμπεριέχει έξι πίνακες του διάσημου καλλιτέχνη Damien Hirst μαζί μάλιστα με έπιπλα επηρεασμένα από τα καλλιτεχνικά του μοτίβα.

Και εκείνο που βρίσκεται στη θάλασσα

Υπάρχει στον κόσμο αυτόν ακόμα ένα ξενοδοχείο που είναι ακόμα πιο ακριβό το οποίο όμως είναι υποβρύχιο. Αν θες να συνδυάσεις ξεκούραση με περιπέτεια, μπορείς, λοιπόν, να διαλέξεις το Lover’s Deep. Αρκεί βέβαια να σου βρίσκονται εύκαιρα 150.000 δολάρια το βράδυ.

Το συγκεκριμένο υποβρύχιο ξενοδοχείο είναι γενικά αραγμένο στη St Lucia και προσφέρει τουρ στα νησιά της Καραϊβικής. Θα έχεις δικό σου καπετάνιο, δικό σου σεφ και μπάτλερ και φουσκωτά που θα σε μετακινούν γρήγορα από και προς το υποβρύχιο. Περιέχονται επίσης μετακινήσεις με ελικόπτερο και τεράστιο πρωινό με σαμπάνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

H Empathy Suite στο Las Vegas.
palms.gr

BEST OF LIQUID MEDIA