Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Ρώμη, στο κέντρο της πόλης πιο συγκεκριμένα, όπου ένας 80χρονος «κατέβηκε» με το αυτοκίνητό του τα φημισμένη σκαλοπάτια της Πιάτσα ντι Σπάνια.
Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι τα σκαλοπάτια κάτω από την καθολική εκκλησία στη Ρώμη είναι προσβάσιμα μόνο για τους πεζούς, με αποτέλεσμα ο 80χρονος άνδρας να τεθεί υπό κράτηση από τις Αρχές που έκαναν περιπολία εκείνη την ώρα.
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος δεν τραυματίστηκε από την κατάβαση, σε αυτή την πράξη.
Οι Αρχές ανέσυραν το όχημα με γερανό, τοποθετώντας ξύλινες σανίδες και με πολύ προσεκτικές κινήσεις, για την αποφυγή περαιτέρω ζημιών στα μάρμαρα που επενδύουν τα σκαλοπάτια. δεδομένης και της μεγάλης πολιτιστικής σημασίας του πασίγνωστου μνημείου στο κέντρο της Αιώνιας Πόλης.
- Πορτοσάλτε για Έλληνες ακτιβιστές: «Ισλαμιστές αλληλέγγυοι» - «Καραγκιοζιλίκια» απαντά ο Χρανιώτης
- Η εκτέλεση του υπαρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα από τη Σέχτα Επαναστατών
- 4 νησιά στις Κυκλάδες με τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.