Μια μαθήτρια επιτέθηκε με όπλο σήμερα (7/12) στο σχολείο όπου φοιτούσε στην πόλη Μπριάνσκ της Ρωσίας, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας πολλούς άλλους, ενώ όπως πληροφορεί η τοπική αστυνομία, η δράστις της επίθεσης στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
«Σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα, ένα 14χρονο κορίτσι έφερε στο σχολείο μία επαναληπτική καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησε τους συμμαθητές της» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας», όπως μεταδίδει το Reuters.
Η επιτροπή ανακοίνωσε επίσης ότι οι τραυματίες ανέρχονται στους πέντε: «Ως αποτέλεσμα του επεισοδίου, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν (ένας από αυτούς ήταν ο δράστης), πέντε τραυματίστηκαν και τώρα έχουν μεταφερθεί σε ιατρική μονάδα»
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.