Μενού
oukrania
Βομβαρδισμένο κτίριο στο Χάρκοβο | Ukrainian Emergency Service via AP
  • Α-
  • Α+

Η Ρωσία επιτέθηκε στο κέντρο της πόλης Χάρκοβο έπληξε ιατρικό ίδρυμα, συγκροτήματα κατοικιών και άλλους μη στρατιωτικούς στόχους προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 8 ανθρώπων, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Ολεγκ Σινεχούμποφ στο Telegram .

«Οι κατοχικές δυνάμεις έπληξαν στον κεντρικό τομέα του Χάρκοβο...χτύπησαν αποκλειστικά μη στρατιωτικές υποδομές», αναφέρεται στο μήνυμα σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σε αυτές περιλαμβάνονται ένα ιατρικό ίδρυμα, συγκροτήματα κατοικιών, καταστήματα και δημόσιοι χώροι», έγραψε ο κυβερνήτης διευκρινίζοντας ότι η ρωσική επίθεση περιλάμβανε έξι πλήγματα.

Τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από το Kharkiv Palace Hotel στο κέντρο της πόλης που έχει υποστεί ζημίες.

Στους 18 οι νεκροί στο Μπέλγκοροντ

Ο απολογισμός της σημερινής (30/12) επίθεσης κατά της ρωσικής πόλης Μπέλγκοροντ αυξήθηκε στους 18 νεκρούς και 111 τραυματίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

«Στο Μπέλγκοροντ, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 18 άτομα, 11 κάτοικοι τραυματίσθηκαν», αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Telegram

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA