Επιθέσεις της Ρωσίας με drones προκάλεσαν πυρκαγιά στο Κίεβο, αργά το βράδυ της Κυριακής (9/2), ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε κατοικίες στη βορειανατολική πόλη Σούμι.
Από την επιδρομή που προκάλεσε πυρκαγιά σε κτίριο στο Κίεβο δεν αναφέρθηκαν θύματα, τόνισε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο μέσω Telegram.
Ωστόσο στην πόλη Σούμι μια 38χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο περιφερειάρχης Ιχόρ Καλτσένκο, επίσης μέσω Telegram.
Ζημιές σε σπίτια
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι πέντε κατοικίες υπέστησαν ζημιές.
Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφής η έκταση των ρωσικών επιδρομών με τη χρήση drones στην Ουκρανία.
Επίσης, δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από πλευράς Μόσχας ακόμη.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.