Μενού
sevastoupoli.jpg
Πανοραμική εικόνα της Σεβαστούπολης. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον ένας ουκρανικός πύραυλος έπληξε το αρχηγείο του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα, στη Σεβαστούπολη, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στο Telegram, ο τοπικός κυβερνήτης, Μιχαήλ Ραζνοζάγεφ.

«Ο εχθρός πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση κατά του αρχηγού του στόλου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Telegram ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης, πόλης που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κριμαίας. Επιπλέον, ο ίδιος διευκρίνισε ότι «ο απολογισμός πιθανών θυμάτων καταρτίζεται και ότι τα συντρίμμια έπεσαν κοντά στο παρακείμενο θέρετρο».

Ο Ραζνοζάγεφ τόνισε επίσης ότι είναι πιθανό και δεύτερο πλήγμα και κάλεσε τους κατοίκους να αποφύγουν το κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται το αρχηγείο του στόλου τη Μαύρης Θάλασσας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ πυροσβέστες βρίσκονται ήδη στο σημείο της επίθεσης.

«Μην έρχεστε στο κέντρο»

«Μια νέα επίθεση είναι πιθανή. Μην έρχεστε στο κέντρο της πόλης, μείνετε στο εσωτερικό των κτιρίων. Για όσους βρίσκονται κοντά στο αρχηγείο του στόλου, σε περίπτωση που ακούσετε σειρήνες, πηγαίνετε στα καταφύγια», τόνισε ο Μιχαήλ Ραζνοζάγεφ, ο κυβερνήτης που διορίσθηκε από την Μόσχα στην Σεβαστούπολη μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA