Σεισμός τώρα μεγέθους που αγγίζει τα 7 Ρίχτερ καταγράφηκε στις Φιλιππίνες, με φόβους ότι θα προκαλέσει καταστροφικό τσουνάμι.
Σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC), ο σεισμός, μεγέθους ακριβώς 6,9 Ρίχτερ, εστιακού βάθους 15 χιλιομέτρων, χτύπησε με επίκεντρο το Λέιτε, 50 χιλιόμετρα δυτικά της περιοχής του Ορμόκ.
Ωστόσο, καμία υπηρεσία δεν έχει εκδώσει επί του παρόντος προειδοποίηση για τσουνάμι.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.