Ατύχημα με λεωφορείο καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/10) στη Σκωτία και πιο συγκεκριμένα στη Γλασκώβη, με τις αρχικές πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος.
Ο οδηγός του λεωφορείου έπεσε σε κτίριο και ειδικότερα, κοκτέιλ μπαρ, στο κέντρο της Γλασκώβης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ακόμη, ενώ από το συμβάν δεν έχει προκύψει τραυματισμός πεζού.
Κατά τη σύγκρουση με το κτίριο στη Σκωτία, ο οδηγός του λεωφορείου «έριξε» δύο φανάρια κυκλοφορίας, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες την ώρα που οι Αρχές έκλεισαν τον δρόμο.
Με πληροφορίες από STV News
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.