Μενού
 
H Malaya που μεγάλωσε με αδέσποτα | YouTube - 60 Minutes Australia
  • Α-
  • Α+

Μια Ουκρανή μιλά για την τραγική ιστορία της, μιας και μεγάλωσε με αδέσποτα από την τρυφερή ηλικία των τριών, όταν οι αλκοολικοί γονείς της, την έδιωξαν από το σπίτι. 

Η Malaya, η οποία είναι πλέον 40 ετών, αποκάλυψε τον τρόπο που μεγάλωσε με τα ζώα. «Η μαμά είχε πάρα πολλά παιδιά, δεν είχαμε αρκετά κρεβάτια. Έτσι με μάζεψε η σκυλίτσα και άρχισα να ζω μαζί της». 

Σύμφωνα με τη Ny Post, η ίδια έφτιαξε το δικό της σπιτάκι και έμεινε μαζί με αδέσποτα για πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Θα τους μιλούσα, θα γάβγιζαν και θα το επαναλάμβανα. Αυτός ήταν ο τρόπος επικοινωνίας μας» είπε ενώ αποκάλυψε ότι έκανε μπάνιο γλείφοντας το δέρμα της, έτρωγε ωμό κρέας, έψαχνε φαγητό στους κάδους απορριμμάτων και όλα αυτά περπατώντας στα τέσσερα.

Η διευθύντρια του ιδρύματος ειδικής φροντίδας όπου κατοικεί τώρα η Malaya είπε ότι «ήταν περισσότερο σαν ένα σκυλί παρά ένα παιδί. Έβγαζε τη γλώσσα της όταν έβλεπε νερό και έτρωγε όπως τρώνε τα ζωάκια χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της».

Όταν ήταν εννέα χρονών γάβγισε σε έναν άγνωστο, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές για τον τρόπο που ζούσε η κοπέλα. Όταν η αστυνομία προσπάθησε να πάρει τη Malaya τα κυνηγόσκυλα πάλεψαν για να την προστατεύσουν και κατάφεραν να την πάρουν αφού τους απόσπασαν την προσοχή, δίνοντας τους φαγητό. 

«Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ποτέ να διαβάσει ή να κάνει κάτι άλλο που θα είναι χρήσιμο» είπε η παιδοψυχολόγος Lyn Fry για τη Malaya, η οποία έχει τη νοητική ικανότητα ενός 6χρονου.

«Εάν ένας άνθρωπος δεν έχει μάθει να επικοινωνεί μέχρι την ηλικία των 5 ετών, πιθανότατα δεν πρόκειται να μάθει καθόλου». 

Ωστόσο, η Malaya είχε πει ότι θα ήθελε πολύ να ξαναδεί τους γονείς της, παρά το γεγονός ότι δεν της φέρθηκαν σωστά. Τελικά, βρέθηκε ξανά με τον πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό της το 2006, αλλά η συνάντηση δεν ήταν αρκετή για την αποκατάσταση των σχέσεων τους.

«Όταν νιώθω μοναξιά, κάνω τα πάντα πηγαίνοντας στα τέσσερα. Έτσι νιώθω μόνη. Επειδή δεν έχω κανέναν, περνάω τον χρόνο μου με σκυλιά, πηγαίνω βόλτες μαζί τους και κανείς δεν παρατηρεί ότι περπατάω στα τέσσερα».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA