Μενού
katapsukths
Ο καταψύκτης που βρέθηκε το διαμελισμένο σώμα του Γερμανού | AP
  • Α-
  • Α+

Στην Ταϊλάνδη βρέθηκε διαμελισμένο το σώμα Γερμανού μεγιστάνα που είχε εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα. Η αστυνομία σώμα του 62χρονου Χανς Πίτερ Μακ σε έναν καταψύκτη στη Bang Lamung το βράδυ της Δευτέρας (10/7). 

Όπως αναφέρει η NewYorkPost Γερμανός που αγνοούνταν για δύο μέρες, ήταν μεσίτης ακινήτων και βρέθηκε μετά από αξιοποίηση του υλικού από κάμερες ασφαλείας. Η αστυνομία τον έψαχνε από τις 4 Ιουλίου, όταν χάθηκε από την οικογένεια του. Οι ιατροδικαστές εξετάζουν το σημείο για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Η εύρεση του καταψύκτη και το αυτοκίνητο του θύματος

H αστυνομία εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, εντόπισε ένα φορτηγό να οδηγείται από έναν Γερμανό με τον καταψύκτη να βρίσκεται μέσα.

Το φορτηγό κάλυψε απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων, πριν σταθμεύσει τελικά σε μία μονοκατοικία. Στο σημείο η αστυνομία βρήκε τον καταψύκτη με το πτώμα του 62χρονου, καθώς και ένα ηλεκτρικό πριόνι και σχοινιά.

Το σώμα του θύματος είχε διαμελιστεί, με το κεφάλι να έχει διαχωριστεί από το υπόλοιπο σώμα, όπως και τα άκρα του θύματος. Όλα είχαν τοποθετηθεί σε σακούλες, μέσα στον καταψύκτη μήκους 1,5 μέτρου.

Ο αρχηγός ερευνών της επαρχιακής αστυνομικής περιφέρειας είπε ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν τους δράστες. Ο ίδιος απέδωσε τον θάνατο σε εκβιασμό.

Στις 5 Ιουλίου η 24χρονη Ταϊλανδή σύζυγος του Γερμανού, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό, είπε στους ανακριτές ότι ο 62χρονος είχε φύγει από το σπίτι τους στο Swiss Paradise για να συναντήσει έναν ξένο μεσίτη αυτοκινήτων την 4η Ιουλίου. 

Το ασημί κουπέ Mercedes-Benz E350 του θύματος βρέθηκε στο πάρκινγκ και μέσα στο αυτοκίνητο η αστυνομία εντόπισε λεκέδες από ένα χημικό καθαριστικό, που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη προκειμένου να καταστρέψει τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA