Μενού
Επίθεση σε εμπορικό κέντρο στην Ταϊλάνδη
Πανικός έξω από εμπορικό κέντρο στην Ταϊλάνδη | Twitter
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα (03/10) στην Ταϊλάνδη, σε εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως προήλθαν μέσα από το κτίριο.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλέστηκε εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας στην Ταϊλάνδη, μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες για τρεις νεκρούς, τρεις τραυματίες των οποίων η κατάσταση της υγείας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ενώ έχει συλληφθεί ένας ύποπτος για το περιστατικό.

Πληροφορίες από εγχώρια μέσα ενημέρωσης, που δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, κάνουν λόγο πως πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Μη επαληθευμένα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά, να τρέχουν έξω από τις πόρτες του εμπορικού κέντρου Siam Paragon, καθώς οι φρουροί ασφαλείας τους οδηγούσαν έξω από το κτίριο.

Πυροβολισμοί στην Ταϊλάνδη: Τι δείχνουν τα βίντεο

Ένα από τα βίντεο έδειχνε ανθρώπους να βρίσκουν καταφύγιο μέσα σε ένα εστιατόριο. Ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Channel 3, στην Ταϊλάνδη, ανέφερε ότι ακούστηκαν ήχοι παρόμοιοι με πυροβολισμούς στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου, προερχόμενοι από τουαλέτα του κτιρίου.

Ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αναμένει λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Achayon Kraithong δήλωσε ότι ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας διέταξε και έστειλε αστυνομικούς να ελέγξουν την περιοχή για να επιλύσουν την κατάσταση. Η τηλεόραση έδειξε μεγάλες ουρές κυκλοφορίας έξω από το εμπορικό κέντρο υπό καταρρακτώδη βροχή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA