Μενού
romi-pisina
Πισίνα στη Ρώμη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/08) στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη, όπου ένα 8χρονο παιδί σκοτώθηκε σε πισίνα, η οποία άδειαζε, και απορροφήθηκε από την αντλία.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το δυστύχημα σημειώθηκε στα λουτρά Sabine Cretone, το οποίο είναι ένα γνωστό και πολυσύχναστο μέρος σε κοντινή απόσταση από την Αιώνια Πόλη. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το 8χρονο αγόρι φαίνεται να βρέθηκε στην πισίνα την ώρα που άδειαζε για καθαρισμό, όπως συνηθίζεται κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των εγκαταστάσεων.

Ανασύρθηκε μετά από δύο ώρες

Το σώμα του άτυχου παιδιού ανασύρθηκε περίπου δύο ώρες μετά τη διαπίστωση πως είχε παρασυρθεί από τη ροή του νερού και είχε καταλήξει εγκλωβισμένο στο σωλήνα απορρόφησης.

Πολλά είναι όμως μέχρι στιγμής τα ασαφή στοιχεία. Η Corriere della Sera τονίζει πως εκείνη τη στιγμή είχε ζητηθεί από τους θαμώνες να προσέλθουν στην έξοδο για το βραδινό κλείσιμο της δομής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται το άδειασμα να είχε ξεκινήσει όταν ο κόσμος βρισκόταν ακόμη στην πισίνα.

Παράλληλα παραμένει το ερώτημα για το εάν ο άτυχος 8χρονος βούτηξε ή έπεσε στο νερό. Η εισαγγελία του Tivoli διεξάγει έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA