Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς και 15 τραυματίες, σύμφωνα με τον έως τώρα απολογισμό, σημειώθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν συγκρούστηκαν φορτηγό με λεωφορείο, που μετέφερε μαθητές.
Λίγο μετά τις 09:00 (16:00 ώρα Ελλάδος), φορτηγό συγκρούστηκε με προπορευόμενο λεωφορείο που μετέφερε μαθητές.
Από τη σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά, όπως μαρτυρούν εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να τυλιχθούν στις φλόγες.
Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 57 μαθητές και συνοδοί που ταξίδευαν στην πρωτεύουσα του Οχάιο, το Κολόμπους. Κατά πληροφορίες πρόκειται για μαθητές Λυκείου.
Τα αίτια του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα, μέχρι στιγμής.
- Το παρεκκλήσι στο κέντρο της Αθήνας που ήταν μπαρουταποθήκη για τους αγωνιστές του 1821
- «Αυτό είναι από τον Γιώργο»: Μια πανέμορφη ιστορία για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Η τελευταία πράξη του Μικρασιατικού δράματος - «Η Σμύρνη μάνα καίγεται»
- Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρυπνία από το απόγευμα η σορός του τραγουδιστή - Στον ανακριτή αύριο οι δύο γιατροί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.