Νέο πλήγμα δέχθηκε η εικόνα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν προ ημερών, αφού η κάμερα τον «συνέλαβε» να δέχεται χειροδικία από τη σύντροφό του, Μπριζίτ, κατά την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο τους, επισκεπτόμενοι το Βιετνάμ.
Έκτοτε η επικαιρότητα γύρω από το πρόσωπο του αμφιλεγόμενου πολιτικού άνδρα έχει μετατοπιστεί από τα μελανά σημεία της διακυβέρνησής του, στην τρικυμιώδη σχέση με την πρώην δασκάλα του.
Στην εκπομπή Το Πρωινό, αναφέρεται πως ειδικός στο διάβασμα των χειλιών αποκρυπτογράφησε τις λεκτικές ανταλλαγές που είχε το προεδρικό ζέυγος, αμέσως μετά τη χειρονομία της Μπριζίτ.
Μπριζίτ Μακρόν: «Ξεκουμπίσου, χαμένε»
Και αν έκρινε κανείς από τον τεταμένο διαπληκτισμό, μάλλον Εμανουέλ - Μπριζίτ δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά. Όπως αναφέρει η εκπομπή, ο ειδικός στην ανάγνωση χειλιών «άκουσε» την Μπριζίτ να λέει, καθώς κατέβαιναν τα σκαλιά του αεροσκάφους: «Ξεκουμπίσου χαμένε».
Στη συνέχεια ο Μακρόν, προσπαθώντας να διασώσει την εικόνα που έδωσαν, απαντά άβολα «Έλα, ας προσπαθήσουμε σε παρακαλώ».
Εμφανώς ερεθισμένος ο Γάλλος πρόεδρος, απαντώντας σε δημοσιογράφους λίγο αργότερα για το περιστατικό, ανέφερε πως μεγεθύνουν το γεγονός και πως τέτοιες συμπεριφορές είναι «τρέλες».
Μακρόν: «Πειραζόμαστε με τη σύζυγό μου»
Από τη μεριά του, ο Γάλλος πρόεδρος εξηγήθηκε λέγοντας και περιπαικτικά: «Πειραζόμαστε πιο πολύ και γελάμε με τη σύζυγό μου. Είμαι έκπληκτος με αυτό που συμβαίνει...μια γεωπλανητική καταστροφή».
«Ένα βίντεο μπορεί να γίνει για να πει πολλά ή ανοησίες. Σε αυτά τα τρία βίντεο σήκωσα ένα χαρτομάντηλο, έσφιξα το χέρι κάποιου και απλώς αστειεύτηκε με τη γυναίκα μου», συνέχισε.
Και υπογράμμισε πως «Πέρασαν τρεις εβδομάδες. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει βίντεο και πιστεύουν ότι μοιράστηκα ένα σακουλάκι κοκαΐνης, ότι τσακώθηκα με τον Τούρκο πρόεδρο και ότι τώρα τσακώνομαι με τη γυναίκα μου».
«Πρέπει λοιπόν να ηρεμήσουν και να επικεντρωθούν στις πραγματικές ειδήσεις».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.