Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι διευκρίνισε ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε το ενδεχόμενο να περάσει υπό αμερικανικό έλεγχο μόνο ένας πυρηνικός σταθμός της Ουκρανίας, αυτός στη Ζαπορίζια, ο οποίος έχει καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις.
«Συζητήσαμε μόνο για έναν σταθμό, ο οποίος τελεί υπό ρωσική κατοχή», είπε ο ουκρανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες Τετάρτη με τον αμερικανό ομόλογό του.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο Τραμπ μίλησε στον Ζελένσκι για το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να πάρουν «στην κατοχή τους» πυρηνικούς σταθμούς στην Ουκρανία.
- Νετανιάχου σε Ευρωπαίους: «Ήρθε η ώρα για συμμετοχή στον πόλεμο - Ήδη άνοιξαν πυρ στην Κύπρο»
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Αυτοί οι ηθοποιοί συζητούν για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ντέρτι»
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.