Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν μερικές ημέρες ένα ζευγάρι πιάστηκε από τους επιβάτες και το προσωπικό αεροπλάνου να κάνει σεξ μέσα στις τουαλέτες. Και μπορεί το βίντεο να προκάλεσε σάλο και να έγινε θέμα στα διεθνή Μέσα, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν ο μοναδικός μπελάς για το ζευγάρι.

Οπως αναφέρει η Independent, το ζευγάρι δεν ξέφυγε τόσο εύκολα καθώς μετά το απαράδεκτο περισταικό, αστυνομικοί τους συνόδευσαν εκτός αεροπλάνου.

Μέλος της αεροπορικής εταιρείας είπε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το περιστατικός της πτήσης από το Λούτον προς την Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίστηκε από την αστυνομία κατά την άφιξη του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο λόγω της συμπεριφοράς των δύο επιβατών».

Δεν έγινε γνωστό αν οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποιος νόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο που να σχετίζεται με το σεξ στο αεροπλάνο.

Πάντως, υπάρχει νόμος που θεωρεί αδίκημα την σκόπιμη εμπλοκή σε σεξουαλικές δραστηριότητες σε δημόσια τουαλέτα, σύμφωνα με την ενότητα 71 του νόμου περί σεξουαλικών παραβάσεων του 2004.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.