Μενού
Νεόνυμφοι
Νεόνυμφοι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αυτό το ζευγάρι λυπήθηκε ιδιαίτερα τα έξοδα για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, αφού φρόντισαν ολόκληρος ο γάμος τους να κοστίσει λιγότερο και από ένα ακριβό νυφικό. Όταν η Λιζ Κλίφτον παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Ματ, οργανώνοντας μία τελετή φόρο τιμής... στην αποταμίευση.

Για να κρατήσουν τόσο χαμηλά τα έξοδα, λιγότερα από 500 ευρώ, έκαναν ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους, χωρίς κανέναν προσκεκλημένο. Η Λιζ αγόρασε ένα πάμφθηνο νυφικό από το Amazon έναντι περίπου 15 ευρώ, και έψησε η ίδια το γαμήλιο κέικ, που της κόστισε 10 ευρώ. Παρά τη λιτή τελετή όμως, το ζευγάρι δηλώνει πανευτυχές στη Sun.

H Λιζ, που ζει στο Νηθ της Νότιας Ουαλίας με τον Ματ, λέει: «Αποφασίσαμε και οι δύο να περάσαμε μεγάλο μέρος της ζωής μας χωρίς να κάνουμε τις δικές μας επιλογές, αλλά απλώς να ακολουθήσουμε ό,τι άλλα άτομα μας έλεγαν, ειδικά σε προηγούμενες σχέσεις».

Γάμος με δικούς τους όρους

Η νεόνυμφη είπε ακόμα: «Αφού ο Ματ μου έκανε πρόταση γάμου λίγες ώρες αφότου γέννησα την κόρη μας το 2017, μετά από τρία σχέσης, αποφασίσαμε ότι θα περνούσαμε την πιο όμορφη μέρα μας όπως θέλαμε, και αυτό σήμαινε ότι θα την κρατούσαμε εξαιρετικά απλή, λιτή και ιδιωτική».

Το ζευγάρι το πήγε τόσο μακριά, ώστε παντρεύτηκε στο τοπικό δημαρχείο βιαστικά, με μόνους μάρτυρες μία γειτόνισσα και τις δύο κόρες τους, Αβρίλ και Κριστίνα. Οι περισσότερες νύφες στο Ηνωμένο Βασίλειο ξοδεύουν 1.300 λίρες κατά μέσο όρο, και ένας τυπικός γάμος κοστίζει 18.000 ή περισσότερο, αλλά η Λιζ πλήρωσε μόλις 12 λίρες για ένα κατάλευκο σιφόν φόρεμα από το Amazon. 

«Για εμάς η υπόσχεση που δώσαμε ο ένας στον άλλο ήταν το σημαντικό. Δεν θέλαμε τον εντυπωσιακό, παραδοσιακό γάμο που πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν», είπε η Λιζ. 

Η τελετή τούς κόστισε 100 λίρες και ξόδεψαν 72 λίρες στη βραδινή γιορτή σε ένα τοπικό μοτέλ. Ο λογαριασμός για όλη την ημέρα έγραψε μόλις 384,15 λίρες (περίπου 450 ευρώ).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA