Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά μετά το GNTM, αλλά και τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τα «ψώνια από τα καλάθια» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου για Άγγελο Μπράτη: Έχω πάθει σοκ - Τον βλέπω υπερόπτη και απαξιωτικό

«Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα και ο Άγγελος, που ξέρω εγώ, ο οποίος ντύνει τη μαμά του και τις φίλες του από το χωριό, ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Δεν ήταν αληθινή η δήλωσή του. Ο Άγγελος, όταν έκανε τη δήλωση, ήταν άυπνος δύο εβδομάδες, γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν που είδατε να φορούν τα παιδιά στον τελικό του GNTM.

Καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή, ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε, ήταν δύο εβδομάδες άυπνος, οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο από μία άστοχη δήλωση, χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί», δήλωσε η Ζενεβιέβ. 

Επίσης, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, λέγοντας πως «η Βίκυ δεν είπε κάτι κακό. Το αυτονόητο είπε. Κάποια στιγμή δουλεύαμε καθημερινά μαζί. Εγώ δύο χρόνια με το GNTM και τον Covid έχω κλειστεί μέσα και πριν που είχαμε καθημερινή επαφή, κάθε μία είχε τον κύκλο της. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, προφανώς, απλώς οι ζωές προχωράνε. Είμαστε και οι δύο εργατικές γυναίκες και στο GNTM έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που θέλω να τον περνάω με την οικογένειά μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA