Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φετινό GNTM ολοκληρώθηκε, με την Κυβέλη να παίρνει τον τίτλο, χωρίς όμως το σόου να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Για το τελευταίο γεγονός ρωτήθηκε ο Άγγελος Μπράτης, ένας εκ των τεσσάρων κριτών, με τις δηλώσεις του να προκαλούν. 

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Ντάλλα - GNTM: «Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος - Μένουμε μαζί»

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής είπε on camera πως «και με τα τρία παιδιά που έφτασαν τελικό νιώθουμε δικαιωμένοι. Αλλά σαφώς νομίζω ότι η Κυβέλη το άξιζε ένα τσικ παραπάνω. Κι άλλα παιδιά περιμέναμε στον τελικό και δεν τους είδαμε. Ο Στυλιανός, ο Ναπολέων, είναι υπερκούκλοι. Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθόλου. Όπως οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν».

Αυτές τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή της στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να δηλώνει απογοητευμένη πως «πρώτη φορά τον άκουσα τόσο υπερόπτη και απαξιωτικό, έχω πάθει σοκ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA