Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες και όπως φαίνεται έχει μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αφού έχει εμπειρία για το ριάλιτι επιβίωσης, παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι και απολαμβάνει να το σχολιάζει. Πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα Instagram story, όπου έδειχνε την καλύβα των «Μαχητών», στην μία φωτογραφία άφτιαχτη και στην άλλη φτιαγμένη.

Έτσι το βράδυ της Κυριακής, μετά την προβολή του Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε στους followers του, τι συνέβη στην παραλία της μπλε ομάδας.

Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα «Λύθηκε το μυστήριο με την καλύβα που τη μια είναι φτιαγμένη και την άλλη άφτιαχτη. Είναι στο fake camp δίπλα στο συμβούλιο με χειρότερες συνθήκες καθώς δεν έχουν ούτε θάλασσα. Αυτό γιατί τα speed boats που μεταφέρουν τους παίκτες στις παραλίες τους μπορούν να σαλπάρουν μέχρι το ηλιοβασίλεμα και αναγκαστικά κοιμούνται εκεί. Το συμβούλιο γίνεται βράδυ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA