Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε ότι η μητέρα της ειναι Γαλλίδα, ο πατέρας της Κροάτης και εκείνη γεννήθηκε και έζησε στη Γερμανία και μάλιστα έχει γερμανικό διαβατήριο.
«Σίγουρα πάντως δεν έχω γερμανική καρδιά» είπε χαριτολογώντας.
Πήγαινε στην Κροατία μόνο τα καλοκαίρια για διακοπές, όπως είπε και μάλιστα δεν έχει παρά στοιχειώδη γνώση της γλώσσας.
Περιέγραψε δε μια δραματική εμπειρία που έζησε όταν ήρθε πρώτη φορά για να δουλέψει ως μοντέλο στην Ελλάδα.
«Έχω πολύ άσχημη εμπειρία για πρώτη ημέρα στην Ελλάδα. Δεν το ξέρετε. Την πρώτη φορά ήρθα με direct booking κι είχα κλείσει δύο δουλειές και μετά να ξαναφύγω. Πήρα την πρώτη πτήση, πήγα στο στούντιο και μετά μου είπανε να πάρω ταξί έξω, αν κι αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό κανονίζουν να σε παραλάβει κάποιο αυτοκίνητο. Παίρνω το ταξί, κάθομαι μπροστά κι είχα μια μικρή τσάντα. Του είπα ότι θέλω να σταματήσω σε ένα περίπτερο να πάρω κάτι και κατεβαίνω. Πάω να πιάσω την τσάντα, μου ρίχνει μια μπουνιά, μου κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Έμεινα χωρίς τίποτα ούτε διαβατήριο ούτε χρήματα κι είπα δεν έρχομαι ξανά στην Ελλάδα. Ήμουν με τα αίματα στα δάχτυλα και να είναι καλά ο κύριος από το περίπτερο, ο οποίος ήταν τόσο γλυκός. Με έβαλε σε μία καρέκλα και φρόντισε να βρούμε το πρακτορείο» αποκάλυψε.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.