Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος», ήταν προσκεκλημένος ο Γρηγόρης Βαλτινός, την Τρίτη και αποκάλυψε πως του είχε προταθεί ο ρόλος του «Κωνσταντίνου Μαρκορά» στους «Δύο ξένους», 24 χρόνια πριν, και σημείωσε για ποιον λόγο αρνήθηκε τον ρόλο, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Όπως αποκάλυψε του είχαν προτείνει να ενσαρκώσει τον Μαρκορά στη σειρά. «Μου είχε προταθεί να κάνω τον "Κωνσταντίνο Μαρκορά" στους "Δύο ξένους". Ναι, δεν μου "έκατσε". Φοβάμαι λίγο την κωμωδία στην τηλεόραση, γιατί μπορεί να σε "κάψει". Γενικά η συμμετοχή στην τηλεόραση μπορεί να σε "κάψει" αν είναι υπερβολική σε ποσότητα. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, απλώς κάποια από αυτά που έκανα, είχα τη χαρά και την ευλογία να κάνουν επιτυχία».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Ανατομία ενός εγκλήματος» και τόνισε πως ήταν σε συζητήσεις με τον Μίνωα Κυριακού, πριν από μερικά χρόνια, για την αναβίωσή της αλλά εγκαταλείφθηκε η ιδέα λόγω κόνσεπτ.

Έπειτα, ο Βαλτινός εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά των ριάλιτι, λέγοντας πως «σ' ένα κουτσομπολιό, σε μια ίντριγκα, πολλές φορές επιβραβεύονται κάποια "νούμερα" ως άτομα, τα οποία μπορεί να γίνουν και πρότυπα».

Ακόμα, ο Βαλτινός σχολίασε την κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης, επισημαίνοντας: «Ό,τι δώσεις στον κόσμο, θα το δει. [...] Εναπόκειται στο φιλότιμο των ανθρώπων που κάνουν τα προγράμματα να αποφύγουν το τόσο χαμηλό επίπεδο μερικές φορές».

Τέλος, ο Βαλτινός είπε πως θα λάμβανε μέρος στη σειρά «Άγριες μέλισσες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.