Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία ενημερώνει ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ίδια υποβλήθηκε σε test για COVID το οποίο βγήκε θετικό. «Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις... Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID» αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια σημειώνει πως «Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο ... πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά».

Τέλος, ενημερώνει ότι αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και αυτό που την «σκίζει στα δυο» είναι ότι δεν θα μπορέσει να δει την κόρη της να σβήνει τα κεριά των γενεθλίων της, επειδή θα βρίσκεται σε καραντίνα.

https://www.instagram.com/p/CNac0O_n1xR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.