Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και άλλες κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, πως αισθάνεται πολύ περήφανος «γιατί 20 χρόνια έφτιαχνα ομάδες και δεν γύρισε ένας να μου πει ότι με τον Φώτη πέρασα άσχημα».

«Έχω ξεφύγει καμιά δυο φορές υπερασπιζόμενος το δίκιο άλλου» σημείωσε, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ένα περιστατικό που συνέβη στη διάρκεια συνέντευξής του με τη γνωστή πορνοστάρ και πρώην βουλευτή, Τσιτσιολίνα:

Είχα καλεσμένη την Τσιτσιολίνα και την υποδέχομαι με κάθε σεβασμό. Την κάλεσα όχι για να μου δείξει αυτά που δείχνει στις ταινίες αλλά ήθελα να μου μιλήσει.

Ήταν ένας υπάλληλος, ηχολήπτης που την ταλαιπωρούσε πάρα πολύ κι αυτή είχε θέμα με το μικρόφωνό της με την μετάφραση κι είχε εκνευριστεί.

Αυτός ο άνθρωπος είπε άντε μωρέ με την καραπ@@α και δεν της έδωσε σημασία. Αυτός ο άνθρωπος έφυγε την ίδια στιγμή.

Εξαφανίστηκε, τον έδιωξα. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ταλαιπωρούσε έναν άνθρωπο τόσο πολύ κι ότι υπήρχε αυτός ο σεξισμός απέναντί της κι έγινα έξαλλος.

Αυτό είναι που μπορεί να χρησιμοποίησα την εξουσία.

https://www.youtube.com/watch?v=ByyVzvWT6m8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.