Καθώς βρισκόμαστε σε ένα στάδιο εμβολιασμού όπου διαρκώς αυξάνεται η χορήγηση δόσεων προς τις νεότερες ομάδες του πληθυσμού, βλέπουμε όλο και πιο συχνά ανθρώπους της ελληνικής σόουμπιζ που έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Η Φαίη Σκορδά είναι η τελευταία που ενημέρωσε στα social media ότι έκανε το εμβόλιο, με μια φωτογραφία όπου δείχνει το σημείο που της έγινε η χορήγηση.
Στη φωτογραφία που ανέβηκε σε story στο Instagram, η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό φοράει μάσκα μέσα στο αυτοκίνητό της και έχει βγάλει τη ζακέτα της για να φανεί το σημάδι της βελόνας στον δεξιό της ώμο, όπου της έγινε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

- Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αμερική γεννήθηκε στο Αιγαίο και δολοφονήθηκε από ιθαγενείς
- Τούνη: Απαντά για το βίντεο στο Μπαλί - «Μετά θάνατoν βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου»
- Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»
- Σύλληψη γιατρού στο Καστελόριζο: Η ανακοίνωση της ΥΠΕ για την κατάσταση στις δομές υγείας του νησιού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.