Ο Τζιμ Κάρεϊ φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του τα τελευταία 2-3 χρόνια την περίοδο κατάθλιψης που βίωσε, ιδίως μετά και το θάνατο της πρώην συντρόφου του. Δεν είναι μόνο η ζωγραφική του που τον απελευθέρωσε συναισθηματικά, ούτε η ενασχόληση του με τα πολιτικά δρώμενα την εποχή της προεδρίας Τραμπ, όπου έκανε αρκετά σατιρικά σκίτσα και αναρτούσε στο Twitter. Είναι και η επαναδραστηριοποίησή του σε επίπεδο υποκριτικής. Εκτός από τη σειρά Kidding, τον είδαμε πριν ένα χρόνο στην ταινία Sonic και τώρα ετοιμάζεται ήδη το sequel. Στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας είναι που δώρισε ένα αυτοκίνητο σε μέλος των τεχνικών.
Ο Τζιμ Κάρεϊ θέλησε να επιβραβεύει όλο το πλήρωμα της ταινίας Sonic 2 για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει σε αυτό το διάστημα της πανδημίας κι έτσι έφερε στα πλατό της ταινίας στο Βανκούβερ, ένα αυτοκίνητο και έκανε κλήρωση για το ποιος θα το κερδίσει. Κάτι σαν ινσταγκραμικό giveaway, αλλά σε real time. Το αμάξι μάρκας Chevrolet, μοντέλο Chevy Blazer RS, δόθηκε τελικά σύμφωνα με το ΤΜΖ, σε έναν από τους κάμεραμαν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρεϊ υποδύθηκε τον Ίβο Ρομπότνικ στο Sonic The Hedgehog και θα επιστρέψει με αυτόν τον χαρακτήρα στο sequel που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.