Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέμα στην εκπομπή «Πρωινό» έγινε η «επίθεση» του Γρηγόρη Πετρτάκου στον Αρκά, με τον Βαγγέλη Περρή να τοποθετείται με επικριτικό τρόπο κατά του τραγουδιστή, ο οποίος έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ για τις απόψεις του για τον κορονοϊό, έχει κατηγορηθεί για αναπαραγωγή fake news και ανήκει και στην κατηγορία των αρνητών του εμβολίου

Διαβάστε ακόμη: «Οι ειδικοί σε κρατάνε φυλακή»: Τραγούδι έβγαλε ο Γρηγόρης Πετράκος για τους αρνητές του κορονοϊού

Ο Βαγγέλης Περρής μάλιστα παρότρυνε τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει αυτοψία σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και να δει τους ανθρώπους να «είναι σαν τα κοτόπουλα» και οι συγγενείς τους να λένε «μακάρι να είχα προλάβει». «Ας πάει σε ένα νοσοκομείο, είχα το θλιβερό προνόμιο να το δω με τα ίδια μου τα μάτια και να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους ή τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτή τη στιγμή. Εδώ βλέπουμε κάποιος να έχει πάρει φωτιά και να λέει κακομοίρη Αρκά εσύ έχεις πάρει», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Οποιοσδήποτε είναι κατά του κ. Πετράκου και των συν αυτώ βγαίνουν και καταγγέλλονται ότι τα παίρνουνε. Οι γιατροί οι οποίοι μιλάνε επιστημονικά τα παίρνουνε. Οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου είναι από τους καταχθόνιους που κυβερνούν μέσω μίας πυραμίδας που βρίσκεται σε μία έρημο. Ο Αρκάς είναι κακομοίρης. Ο Δρογώσης θέλει να γίνει διευθυντής στην ΕΡΤ. Βγαίνουνε και λένε απίστευτα πράγματα εναντίον αυτών το οποίο κάνουνε είναι απλώς να βλέπουμε στοιχεία. 4 εκατομμύρια θύματα εχθές στις 21:21 εχθές ήταν που ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια. 4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί, ότι δεν υπάρχουν», προσέθεσε. «Το βασικό είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα γιατί είναι μπροστά το στρατόπεδο του θανάτου και της ζωής. Δεν υπάρχει άλλο και το επόμενο βήμα είναι μόνο η ζωή», κατέληξε.

Τα σκίτσα του Αρκά

Υπενθυμίζεται πως στο «στόχαστρο» του Γρηγόρη Πετράκου βρέθηκε ο Αρκάς με αφορμή δύο σκίτσα τα οποία δημοσίευσε στο Facebook, σχολιάζοντας τη στάση των αρνητών του εμβολίου. Στο ένα σκίτσο αναφέρει «Οι ψεκασμένοι λέμε όχι στα εμβόλια!» και δείχνει έναν άνδρα στο περβάζι ενός σπιτιού το οποίο έχει πιάσει φωτιά και ο οποίος αρνείται τη βοήθεια του πυροσβέστη υποστηρίζοντας ότι τον βλέπει για πρώτη φορά. Στο δεύτερο σκίτσο διακρίνεται ο χαρακτήρας σοφός γέροντας του Αρκά ο οποίος συλλογίζεται λέγοντας, «Eγκαταλείψτε!... Απέναντι στη βλακεία είμαστε άοπλοι!».

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις προκάλεσαν την «έκρηξη» του Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος απάντησε στην ανάρτηση και χαρακτηρίζει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, «πειραματικό σκεύασμα» και προβαίνοντας σε χαρακτηρισμούς κατά του Αρκά, με εκφράσεις όπως «κακομοίρη» και «απογοήτευση». Πάντως το σχόλιο του τραγουδιστή δείχνει να έχει διαγραφεί.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου

«Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους παρά για τα χρήματα και την εξουσία... Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά έχτισες όλη σου τη ζωή ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρεις όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας και δεν κινδυνεύουν... Πού την είδες τη φωτιά;;;; Μόνο εσύ καίγεσαι απ' ό,τι βλέπεις.... Τι απογοήτευση!».