Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά τα έβαλε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ για τις απόψεις του για τον κορονοϊό, καθώς έχει κατηγορηθεί για αναπαραγωγή fake news, ενώ ανήκει και στην κατηγορία των αρνητών του εμβολίου. Μάλιστα πρόσφατα είχε βρεθεί απέναντι στον Πάνο Κιάμο και στην απόφαση του Ποσειδωνίου να λειτουργήσει σαν Covid-free μπουζούκια, δηλαδή δεχόμενο άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει από τον κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: «Οι ειδικοί σε κρατάνε φυλακή»: Τραγούδι έβγαλε ο Γρηγόρης Πετράκος για τους αρνητές του κορονοϊού

Τα σκίτσα του Αρκά

Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» του Γρηγόρη Πετράκου βρέθηκε ο Αρκάς με αφορμή δύο σκίτσα τα οποία δημοσίευσε στο Facebook, σχολιάζοντας τη στάση των αρνητών του εμβολίου. Στο ένα σκίτσο αναφέρει «Οι ψεκασμένοι λέμε όχι στα εμβόλια!» και δείχνει έναν άνδρα στο περβάζι ενός σπιτιού το οποίο έχει πιάσει φωτιά και ο οποίος αρνείται τη βοήθεια του πυροσβέστη υποστηρίζοντας ότι τον βλέπει για πρώτη φορά. Στο δεύτερο σκίτσο διακρίνεται ο χαρακτήρας σοφός γέροντας του Αρκά ο οποίος συλλογίζεται λέγοντας, «Eγκαταλείψτε!... Απέναντι στη βλακεία είμαστε άοπλοι!».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2312474802222002%26id%3D352589524877216&show_text=true&width=500

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις προκάλεσαν την «έκρηξη» του Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος απάντησε στην ανάρτηση και χαρακτηρίζει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, «πειραματικό σκεύασμα» και προβαίνοντας σε χαρακτηρισμούς κατά του Αρκά, με εκφράσεις όπως «κακομοίρη» και «απογοήτευση». Πάντως το σχόλιο του τραγουδιστή δείχνει να έχει διαγραφεί.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου

«Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους παρά για τα χρήματα και την εξουσία... Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά έχτισες όλη σου τη ζωή ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρεις όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας και δεν κινδυνεύουν... Πού την είδες τη φωτιά;;;; Μόνο εσύ καίγεσαι απ' ό,τι βλέπεις.... Τι απογοήτευση!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA