Παντρεύτηκαν λίγες μέρες πριν γίνουν γονείς ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι που διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο με κουμπάρες την Μαρία Καλάβρια και μια ακόμη φίλη του ζευγαριού. Η τελετή έγινε την Τετάρτη 25 Αυγούστου στο Δημαρχείο Αλίμου στις 19.00 μ,μ και το «παρών» έδωσαν οι οικογένειές τους και οι κουμπάρες.
Διαβάστε ακόμη:Ben Affleck: Ψάχνει δαχτυλίδι αρραβώνων για την Jennifer Lopez


Το ζευγάρι επέλεξε το λευκό χρώμα για το ντύσιμό του και η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα που επέλεξε το οποίο ήταν μέσα στη μόδα, με έναν ώμο και τονίζοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Μετά την τελετή πήγαν να γιορτάσουν σε ένα από τα παραλιακά καφέ ενώ οι ευχές στα social media δεν σταματούσαν να έρχονται στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Ο Κώστας Σόμμερ μάλιστα ανέβαζε συνέχεια βίντεο στο instagram. Το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά δυο χρόνια σχέσης ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, που είναι αγόρι.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.