Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και όπως λέει ο ίδιος «ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά». Ο παρουσιαστής μίλησε ζωντανά από το νοσοκομείο για το περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί αλλά και την σύντροφό του. «Δεν παύει να είμαι στον Ευαγγελισμό. Ξεκινάει η καινούργια σεζόν, όλα είναι έτοιμα. Επανέρχομαι δριμύτερος. Σας στέλνω την αγάπη μου. Όλο αυτό το διάστημα είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς, που δεν ξεχνιέται και θα σας το αποδείξω» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου.
«Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά, γιατί είναι έτσι η φύση του προβλήματος μου που έχω ιδιοτυπίες. Θα περάσουν όπου να ναι. Αισιοδοξώ όχι πολύ καιρό. Ένας πυρετός ήταν που με παίδεψε πάρα πολύ. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι» συνέχισε ο παρουσιαστής που σχολίασε και την πρεμιέρα του Big Brother αναφέροντας: «Δυστυχώς πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών του Big Brother. Αλλά ακόμη και η είσοδος των παικτών… Είχα να λέω… Δε μπορείς να φανταστείς».
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.