Επιστρέφουν τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS, στα οποία θα συμμετέχουν γυναίκες και άνδρες. Οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν στην σκηνή δύο φορές, με τη μία να γίνεται με μαγιό ενώ δεν θα γίνουν ερωτήσεις.
«Δεν έχουν σταματήσει οι πρόβες», λέει ο διοργανωτής των καλλιστείων Γιώργος Κούβαρης. «Φέτος η χρονιά είναι αφιερωμένη στην ενέργεια. Τα καλλιστεία θα προβληθούν τηλεοπτικά και παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Κουλιανού. Για εμάς στόχος και όραμα είναι η προώθηση του πολιτισμού μας μέσα από την ομορφιά. Η Ελλάδα επιστρέφει στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς», συμπλήρωσε. «Τα εθνικά καλλιστεία είναι ο μεγαλύτερος μεικτός διαγωνισμός ομορφιάς στην Ευρώπη. Την ίδια βραδιά θα βγουν εστεμμένοι, αγόρια και κορίτσια που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό», σύμφωνα με τον κ. Κούβαρη.
Ο Λεωνίδας που διαγωνίζεται στα καλλιστεία δηλώνει πως είναι «αρκετά ενθουσιασμένος» και «στόχος μου είναι να βγω στο εξωτερικό». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 24χρονος Γιώργος που θέλει να «αναδειχθώ και να βγω στο εξωτερικό». Η 21χρονη Ειρήνη αναφέρει πως «έχω άγχος αλλά είμαι ενθουσιασμένη».
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.