Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του έκανε ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!». Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για μία άγνωστη ιστορία σχετικά με ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». Όπως περιγράφει, πήγε στην Αγγλία για να συναντήσει τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος μόλις είχε χωρίσει με την Άννα Βίσση. «Μου είπε, "θα σου παίξω ένα τραγούδι τώρα, θα κάνει μεγάλη επιτυχία και θα το έχεις σαν σημαία στην καριέρα σου". Και μου παίζει "το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου"», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι τότε είχε γεννηθεί η κόρη του και «είπα ένα ψεματάκι ότι “αυτό ο Νίκος το έγραψε για εσένα”». Αναφέρθηκε, επίσης, στην πρώτη φορά που γνώρισε την Βίκυ Καγιά, όταν αυτή ήταν μόλις 15 ετών.

Περιγράφοντας μία άλλη ιστορία, είπε πως «δούλευα σε ένα μαγαζί στο Αιγάλεω και μια γυναίκα μου έκανε δώρα χρυσαφικά, έσπαγε πιάτα για μένα και κάναμε σχέση. Μου έδινε λεφτά κάθε μέρα. Δεν ήξερα τι δουλειά κάνει. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος που ήθελε να με σκοτώσει επειδή του ξελόγιασα την κοπέλα. Ευτυχώς είχαμε στο μαγαζί κάποιους ανθρώπους που τον ήξεραν κι έτσι με έσωσαν».

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε και για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου που κράτησε 3,5 χρόνια. «Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι», ανέφερε και πρόσθεσε πως «χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο. Την αγαπώ, τη σέβομαι, την λάτρεψα». Μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την οικογένειά του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα. «Όταν ήρθα από τη Ρωσία μικρός, δούλεψα υδραυλικός, επιπλοποιός, πούλαγα πάγο, ήμουν σουβλατζής, είχα ένα κασελάκι και έβαφα παπούτσια. Ήμουν το “Ρωσάκι που τραγουδάει”, ο “ρωσοπόντιος”. Το bullying ήταν bullying. Το ξεπέρασα», σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι «είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος με τις γυναίκες… Έχω πει ότι δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα έχω δοκιμάσει λίγο απ’ όλα. Είδα ότι απ’ όλα αυτά που δοκίμασα, μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά».