Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «The 2Night Show» του ANT1 το βράδυ Τρίτης (9/11) και συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - μεταξύ άλλων - πήγε στη Βίκυ Καγιά και το GNTM, το χωρισμό με τον Snik, αλλά και τα κιλά της. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά στις φήμες επανασύνδεσης με τον Snik

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ειπωθεί από την εποχή που συνυπήρχαν στο GNTM του Star και η Ηλιάνα έδωσε την απάντησή της:

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια πολύ μικρή χώρα και σε έναν πολύ μικρό χώρο. Το περίεργο είναι γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM και εννοείται ότι θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω. 

Και πρόσθεσε για το ίδιο θέμα: «Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ό,τι καλύτερο μπορώ. Κλείνω κάπου εδώ ένα θέμα που εγώ δεν άνοιξα ποτέ. Σε επαγγελματικό επίπεδο με πλήγωσε πολύ, σε προσωπικό μπαίνω στη θέση του άλλου και δεν κρατάω κακίες. Έχει περάσει τόσος καιρός το έχω αφήσει πίσω μου. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στη Βίκυ και ούτε το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί και έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω». 

Δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν ξανά σε μελλοντικό κύκλο του GNTM εάν πέσει στο τραπέζι μια τέτοια ιδέα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, η Βίκυ Καγιά ήταν «καταπληκτική στο GNTM»

Τώρα όσον αφορά τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως δεν τελειώνουν όλες οι σχέσεις με τσακωμό: «Ξεκινά κάτι με πάρα πολλή αγάπη, γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που ζεις την αγάπη σου, μπορεί να αλλάξουν τα "θέλω" σου, η πορεία σου, αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν. Είναι αληθινά. Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν τελειώνει πάντα με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό, αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μένει ο σεβασμός, η αγάπη και η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά και ήμουν πολύ γαντζωμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι». 

Όσο δε για τα κιλά της ξεκαθάρισε ότι «είμαι απόλυτα υγιής. Με γνωρίσατε σε μία διαφορετική συνθήκη από την πραγματικότητα. Είχα κάποιες δυσκολίες. Δε με γνωρίσατε κανονικά όπως είμαι σαν άνθρωπος. Ήμουν πάντα αδύνατη, έτσι είναι το σκαρί μου. Δεν ήμουν καλά, είχα κάποια άλλα προβλήματα που ευτυχώς δεν έχω πια και έλεγαν ότι είμαι έγκυος, γιατί είχα κιλά παραπάνω. Τώρα επανήλθα στα κιλά μου».