Ο Διονύσης Πρώιος μας συστήθηκε στον τέταρτο κύκλο του «MasterChef» μέσα από τη συχνότητα του Star όπου χάρη στο έντονο ταμπεραμέντο του έφτασε μέχρι τους επτά πρώτους παίκτες.
Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Μαρίνα Ντεμολλάι: Η «κακιά» του ριάλιτι έγινε αγνώριστη και ποζάρει στο Instagram
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε πως μετά το χαμό του γιου του, ταξίδεψε στην Αμερική όπου μέσω μιας γνωριμίας που είχε, του μπήκε η ιδέα να γίνει «ιερέας της εκκλησίας του σύμπαντος».
Στην εκκλησία του σύμπαντος, όπως εξήγησε ο Διονύσης Πρώιος, «ενώνονται όλες οι θρησκείες του κόσμου, τα πιστεύω όλα που έχουν μια κοινή βάση». Ο πρώην παίκτης του Masterchef διάβασε, πήρε πτυχίο και έτσι τώρα μπορεί να κάνει γάμους και βαφτίσεις. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι πάντρεψε ένα ζευγάρι στην Καλαμάτα.
Για την απόφασή του να συμμετέχει σε παραγωγές της Sirina Entertaiment του φίλου του, Δημήτρη Σειρηνάκη, ο ίδιος απάντησε ότι το έκανε για βιοποριστικούς λόγους καθώς συναντούσε παντού κλειστές πόρτες.
Ξεκαθάρισε δε πως στις εν λόγω εκπομπές που είχαν άρωμα κουζίνας, αλλά και πολύ έρωτα, γυρνούσε ο ίδιος όλες τις σκηνές γιατί δε θέλει να τον ντουμπλάρουν.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.