Χριστουγεννιάτικη απόδραση στον Παρνασσό για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1, Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος, άλλωστε, είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ταξίδια και τις αποδράσεις.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Διάσημοι και Μαχητές υπόσχονται να τα δώσουν όλα στο στίβο της μάχης
Ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφθηκε με τους γιους του το χιονοδρομικό κέντρο και ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στιγμιότυπα στο προφίλ του στο Instagram.
Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ευχηθεί στους followers τους «Χρόνια πολλά με υγεία κ αγάπη!» μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε με τους δύο γιους του το πρωί των Χριστουγέννων (25/12).



- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.