Στο μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση επέλεξαν να διασκεδάσουν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης. Το ζευγάρι που διατηρεί χαμηλούς τόνους στη σχέση του βρέθηκε εκεί το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Φυσικά, η επιλογή της Άννας Βίσσης δεν ήταν τυχαία, καθώς η Αννίτα Πάνια διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί της εδώ και πολλά χρόνια. Εκεί, ωστόσο, βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «You», o οποίος τους συνέλαβε.
Δείτε το απόσπασμα από την έξοδο της παρουσιάστριας του OPEN με τον Νίκο Σαμοΐλη, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».
- Μποϊκοτάζ στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: Ο λόγος που ξεσηκώθηκε το Φεστιβάλ Σαχάρας
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
- Φαραντούρης για την απόσπαση της συζύγου του: «Νόμιμη και βάσει προσόντων – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.