Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δε με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος» τόνισε μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη, όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show σχετικά με την απώλεια του πατέρα της όσο εκείνη ήταν μέσα στη Φάρμα.

«Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δε με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από τη στιγμή που δεν είσαι εκεί πέρα για να ξέρεις τι γίνεται. Το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα. Από την άλλη από τη στιγμή δεν είσαι εκεί πέρα και δεν ξέρεις, τι σχολιάζεις;» είπε η Αγγελική Ηλιάδη και πρόσθεσε:

«Αρχικά ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του γιατί τον είχαμε φέρει σπίτι. Πήγαινε καλά κι η κατάστασή του χειροτέρεψε όσο ήμουν μέσα. Ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στη Φάρμα και πόσο ευτυχισμένη ήμουν. Ζήτησε από τη μαμά μου να μη με ενημερώσει και εκείνη με ενημέρωσε αρκετές ημέρες αργότερα. Δεν πρόλαβα να τον δω. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς, περιμέναμε το μοιραίο».