Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες εβδομάδες το Φως στο Τούνελ σαρώνει σε τηλεθέαση. Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της ερευνούν την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Την ίδια ώρα πανικός γίνεται και στο Twitter κατά τη διάρκεια της εκπομπής με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν ό,τι συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Σάρωσε η Αγγελική Νικολούλη στην τηλεθέαση στην εκπομπή για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Φυσικά ένα από τα θέματα που απασχολεί ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό είναι οι στυλιστικές επιλογές της Νικολούλη. Κι αυτό γιατί όπως είχε γράψει η ίδια παλαιότερα σε βιβλίο της και εντόπισαν κάποιοι πιο παρατηρητικοί, η δημοσιογράφος επιλέγει να φορέσει κόκκινο σακάκι, όταν γνωρίζει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κάποια υπόθεση. 

Τελικά, όμως, τι ισχύει πραγματικά; Και γιατί η Αγγελική Νικολούλη έχει φορέσει ήδη δύο φορές στις τελευταίες εβδομάδες το περιβόητο κόκκινο σακάκι της; Την απάντηση την έδωσε η ίδια μέσα από συνέντευξή της στην εφημερίδα Real. «Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό.

Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», απάντησε η Νικολούλη σε σχετική ερώτηση.