Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" με το δικό του μοναδικό τρόπο και χωρίς να χάσει το χιούμορ του

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση στο Instagram για τους 9 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Όσον αφορά την απώλεια του πατέρα του δεν έκρυψε πως «Ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει, αλλά έχεις δύο επιλογές. Ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να του πεις "τώρα έχεις εμένα" ή να είσαι στη θέση του θύματος και να λες "γιατί να μου συμβεί;". Κρατάω μόνο τα ευχάριστα και τη δύναμη του πατέρα μου. Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια».

Σε ερώτηση εάν αντιμετώπισε δυσκολίες στην αρχή της καριέρας του ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε αφοπλιστική απάντηση, λέγοντας πως «και τώρα έχω δυσκολίες, αλλά είναι άλλου τύπου δυσκολίες. Στην αρχή της καριέρας μου μού έλεγαν "τι είναι τούτο εδώ που εμφανίστηκε; Τι είναι; Τραγουδιστής δεν είναι. Τραβεστί; Drag Queen; Ηθοποιός; Δεν είναι, τι είναι; ‘Ήθελα να υπάρχει αυτή η ποικιλία. Στο τέλος είπα ότι "είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δεν θέλω καμία ταμπέλα. Είμαι αυτό που βλέπετε. Βάλτε εσείς όποια ταμπέλα θέλετε"».