Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Open Weekend. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για την παρουσιάστρια που προσκάλεσε να παίξει μουσική στον γάμο του χωρίς να τον προβάλλει στην εκπομπή της.
Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θέλω να ακούω το όνομά μου, ακόμα και η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση»
«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά. Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος».
Το σχετικό απόσπασμα στο 8:59
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.