Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Δημήτρη Πανόπουλο και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε η Εύη Δρούτσα και αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή με τον οποίο έχουν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις. «Έχω με όλους τους καλλιτέχνες, που έχω συνεργαστεί, καλές σχέσεις. Δεν έχω τσακωθεί κι ούτε πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μιλάω μαζί του, δεν έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, Πάσχα, καμία γιορτή», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Πέρασε αυτή η περιπέτεια, γιατί ήταν και κάτι που μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του, δεν είναι ότι αρρώστησε… Έκανε μία εγχείρηση και είναι μία χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, μία υπέροχη γυναίκα και τα εγγόνια του. Επέλεξε έτσι και καλά κάνει» είπε η Εύη Δρούτσα στον ALPHA. 

Η Εύη Δρούτσα είπε πως όλα τα τραγούδια που έχει γράψει είναι κατά παραγγελία και «είναι βιωματικά αφού τα γράψω. Είχα γράψει ένα τραγούδι, νομίζω το είχε τραγουδήσει η Μαντώ και έλεγα “τι θα πεις, τι θα πω, δεν με νοιάζει το θα μείνουμε οι δυο με τρομάζει”. Ακούω το στίχο και λέω στον άνδρα μου χωρίζουμε». Η ίδια είπε πως το τραγούδι που την εκφράζει είναι το «Ο δικός μου ο δρόμος» το οποίο «όταν το ακούω ακόμα κλαίω». 

Για το πώς γίνεται ο στιχουργός που έγραψε τον «παλιόκαιρο» να γράψει και το Δυνατά Τα Τα Τα του Στέφανου Πιτσίνιαγκα η Εύη Δρούτσα σχολίασε: «ναι γιατί αυτή είναι η εποχή τώρα. Με ρωτούσαν πώς έγραψα το “τι,τι”. Το παν δεν είναι να βρεις το “τα τα” και το “τι τι” αλλά η επένδυση να μην είναι ανόητη». Οσο για την τραπ απάντησε: «εμένα ένας άνθρωπος μου άρεσε ο Mad Clip γιατί έλεγε αυτό που θα έλεγα και εγώ με στίχο. Τώρα το να κάθεσαι και ότι σου έρθει να λες γιατί πρέπει να το ακούσω;». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA